Ρήνου, 3061 Λεμεσός, Κύπρος +357 25692130 lyk-ag-ioannis-lem@schools.ac.cy

Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «της γης ανασασμοί» από το Λύκειο Αγίου Ιωάννη.

 Το Λύκειο Αγίου Ιωάννη σε συνεργασία με την ομάδα καθηγητών και μαθητών του προγράμματος Erasmus+ Geoparks - Natural and Cultural Heritage that joins European students and teachers, διοργάνωσε έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Της Γης Ανασασμοί», από τις 25 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2019, στην Στέγη Γραμμάτων και Τέχνων ένα παλιό αρχοντικό στο κέντρο της Λεμεσού.

007

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου και ώρα 19.00 από την Δρ Αντρούλα Παπαναστασίου Διευθύντρια του Ιδρύματος Δια Βίου Μάθησης (ΙΔΕΠ) Κύπρου που είναι και ο εθνικός συντονιστής για τα προγράμματα Erasmus+ Σχολικών Συμπράξεων που ανήκει και το δικό μας πρόγραμμα.  

002

Χαιρετισμό απεύθυνε και η Διευθύντρια του Λυκείου Αγίου Ιωάννη κα. Σύλβια Οικονομίδου που τόνισε την σημασία της Τέχνης στην διάχυση των αποτελεσμάτων του προγράμματος.

001

Όλες οι φωτογραφίες ανήκουν στους μαθητές που έλαβαν μέρος στο πρώτο σεμινάριο του προγράμματος που έγινε στην Κύπρο. Η ομορφιά τους και γενικά το πως εμφανίζουν την Κύπρο με μια διαφορετική οπτική γωνιά αλλά και πως εμφανίζεται το Τρόοδος και το Γεωπάρκο Τροόδους, ήταν ο λόγος που ώθησε την ομάδα του προγράμματος να ετοιμάσει αυτήν την έκθεση που είχε μεγάλη επιτυχία και ακούστηκαν επαινετικά σχόλια για όλους τις φωτογραφίες. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν έξι σχολεία από Κύπρο, Πολωνία, Βουλγαρία, Ισπανία, Ουγγαρία, Γαλλία, ανάμεσα στα οποία και το σχολείο μας Λύκειο Αγίου Ιωάννη.

010 Small

011 small

012 small

005 small

 006 small